sâmbătă, 17 decembrie 2011

He's something else. Something good..

Stiu ca niciodata nu am avut cuvintele la mine si ca poate nu intotdeauna ti-am aratat si ceea ce ti-am spus.
Stiu ca nu te merit  , ca esti o persoana care a suferit mult , o persoana care stie sa iubeasca chiar daca nu a primit prea multa iubire in schimb. Pentru inceput vreau sa-ti multumesc ..Tu ai avut de la inceput incredere in mine .. si niciodata nu m-ai lasat si  m-ai ascultat chiar si atunci cand nu insemnam nimic pentru tine.
A trecut mult timp de atunci , au trecut atatea luni care m-au facut sa realizez ca tu esti totul .
Sincer , nu imi pot da seama cum ar fi fost timpul asta fara tine in el . Inca nu realizez cat de repede a trecut totul , si nu pot sa cred ca am ajuns pana aici .. E frumos , e nou pentru amandoi ..
Esti persoana aia perfecta , pe care am cautat-o mult .. Esti exact ce vreau eu. Doar tu iti faci griji pentru mine , tu ma intrebi de fiecare data daca am mancat sau daca am dormit bine .. Iar daca n-o fac ma certi .
Tu ai intotdeauna timp pentru mine , tu intotdeauna ma asculti si asta te face fericit. Tu niciodata nu razi de mine , tu intotdeauna razi la glumele mele. Impreuna avem chestiile noastre la care nu pot renunta si care imi reamintesc de fiecare data cine esti si cat insemni tu pentru mine. Pentru asta , iti multumesc.
Esti singurul care m-a facut sa-l vreau langa mine cu orice pret , singurul dupa care a meritat sa plang. :o3
Da , recunosc ca ti-am gresit mult si ca uneori chiar nu te merit , nu iti merit iubirea .. da' tu nu te lasi batut , tu lupti pentru noi si imi dai incredere in mine ca se poate!
Tu m-ai schimbat intr-adevar in bine si nu imi pare rau de nimic din ce-am facut pentru tine , pentru noi .
Cu tine am realizat cat am putut sa gresesc .. Cat am crezut in iubire si de fapt nu era .. Ca de fapt cu tine am gasit-o ! Cu tine orice cearta doare , orice 'ai grija pui' , 'noapte buna panda!" , "te iubesc mami" inseamna ceva , imi face corpul de tremura si fiorul ala de care incercam amandoi sa ne ferim ..
Pnm , te iubesc si iarta-ma pentru toata chestiile pe care le fac , stii ca nu intentionez sa te ranesc si ca te iubesc enorm.

R.<3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu