luni, 13 decembrie 2010

Absenţa ta.

Am ajuns să scriu asta pentru că mi s.a luat rău,mi.a ajuns şi mie .
Te ştiu de mult timp,mereu am avut mici probleme peste care am trecut totuşi,dar de la un timp simt că nu mai e ce.a fost, nu mai eşti persoana aia pe care am cunoscut'o eu .. şi chiar dacă nu.ţi vine să crezi doare.. şi doare destul de tare .. Acum,îţi aduci aminte de mine doar când trebuie să te ajut cu ceva sau când ai nevoie de un sfat,sau pur si simpu' când îţi mai aduci aminte de mine..
M.am obişnuit cu ideea,am încercat să trec peste,până la urmă,nu.i un capăt de lume.. dar nu pot,totuşi încă doare.. Absenţa ta din viaţa mea face ca durerea să fie şi mai mare .. sincer,nu ţi.aş spune niciodată lucrurile astea,pentru că ştiu că nu.ţi pasă şi nu ar avea rost să.mi mai fac nervii aiurea.. însă,trebuia să mă descarc ...poate n.am ales cea mai bună cale,dar nu.mi pasă ..
Acum,mă cauţi doar când ai probleme,când nu are cine să te'asculte.. dar nu aud şi eu .. 'ce faci fă proasto eşti bine?'

Nu vreau ca această postare să se interpreteze greşit ... e doar un gând al meu care trebuia neaparat să iasă .. nu mai putea sta'nchis în mine.. avea nevoie de aer..

Un comentariu: