sâmbătă, 26 martie 2011

Ale mele .

Miky. Ar fii o mulţime de lucruri să spune despre ea , o mulţime de lucruri care ne leagă . Când mă întrebi de prieteni , de famile pe ea o să o vezi mereu prima. De ce ? Pentru că ea e singura care mă mai întelege , e singura căruia mi-am deschis cu adevarat sufletul . Cu ea n-a fost nevoie să mă ascund de nimic . Ea a fost cu adevărat alături de mine , ea ştie mereu prin ce trec , şi nu uită niciodată să îmi amintească că sunt un om bun. Datorită ei am învăţat să iubesc din nou , să fiu o prietenă adevărată pentru că ea o merită din plin. Deşi , suntem la o distanţă şi mereu mă distruge gândul că nu o voi putea strânge în braţe , îmi amintesc că ea îşi doreşte să nu mă dau bătută , să îmi îndeplinesc visele , iar cel de a o ţine în braţe este unul dintre cele mai mari vise ale mele.
- Amintiri cu ea ? SUTE !
Nu ştiu exact de ce o iubesc , de ce îi sunt aşa recunoscătoare , dar ştiu că pe zii ce trece o iubesc mai mult şi jur că nu o voi lăsa să plece ! Pe ea nu , pe ea nu vreau s-o mai pierd , deşi va trebui să îmi calc din nou pe orgoliu .
Ador să scriu despre ea , ador să vorbesc despre ea iar când încep nu mă mai opresc . Nu ştiu ce.i cu ea , dar mă simt legată de ea de când am vorbit prima dată , de atunci mi-am deschis sufletul deşi era o necunoscută , oricând mă putea trăda , dar ea n-a facut-o , ea m-a susţinut din prima clipă .
Sister , nu mai am cuvinte să îţi descriu ce simt eu pentru tine , nu mai am cuvinte să îţi mai mulţumesc pentru tot .. Să ştii doar că pentru mine nu esti Miky , nu eşti Mihaela , nu eşti Ramona , eşti Twin !
TE IUBESC !Cryss . Prietenă , verişoară , soră tot ce vrei găseşti în ea .
Nu ştiu ce să spun despre ea , sunt prea multe chestii .. nu ştiu cum să încep şi cum să termin.
Cu ea am am cele mai frumoase amintiri , ea a fost mereu lângă mine din prima clipă . Ea mă cunoşte perfect , ea e stresul meu.
Am trecut prin multe împreună , avem prea multe lucruri care ne leagă , atâtea chestii care nu le voi putea uita niciodată .
Ea m-a corupt , ea m-a învăţat tot :o3 .
Scuze primis , nu mi-am luat cuvintele cu mine , doar lacrimile ..
Vreau să ştii că te iubesc , deşi nu ţi.am zis de multe ori tu ştii că o fac , vreau să ştii că îţi multumesc că ai fost lângă mine atâta timp şi sper să fi încontinuare.
TE IUBESC !.

Dănuţa mă . Iubirea mea eternă , proasta lumii.
Deci , o mică introducere : TE IUBESC .
Să vedem de ce o iubesc , să vedem de ce apare şi ea aici . Păi coaie , e simplu , merită . Ea e sora mea mai mare , pe care mereu am vrut-o. E aşa scumpă , uită-te puţin la ea ...
Ea a fost mereu cu mine , mereu a fost acolo , mereu a ştiut să mă facă să mă simt bine . Ştiu că nu i.am spus niciodată ce înseamna ea pentru mine , în atâţia ani poate trebuia să îi multumesc c-a fost lângă mine , dar ea ştie că e importantă pentru mine , că mereu va avea un loc aparte , mereu va însemna ceva pentru mine.
Cu ea am cele mai frumoase amintiri , atât de mult amintiri .. şi pe zii ce trece , facem altele noi .
Zilele cu ea sunt memorabile , ea este cu adevărat o persoană deosebită . Mă bucur că m-a acceptat ca prietenă deşi mereu o enervez :">.
Sunt mii de chestii pentru care o iubesc , sute de chestii care mă leagă de ea şi care îmi amintesc în fiecare minut , la fiecare pas ...
Te iubesc mă mangustă.


Şi , mai sunt persoane cărora le voi fii recunoscătoare mereu , dar nu apar aici pentru simplu fapt , ca nu am spaţiu ..
Vă iubesc mă , vă ştiţi voi care , nu aveţi voie de înşirare...


3 comentarii:

 1. Ce frumos din partea ta sa iti exprimi sentimentele aici, pe blog.... ai folosit cuvinte foarte bine alese pentru fiecare, cuvinte din inima. Superb! Te felicit! :* (Pukka)

  RăspundețiȘtergere
 2. Superb ! :x
  Ador blogu` tau. >:D<

  RăspundețiȘtergere
 3. ms primisssssssssss...te iubesc! puuuuuupiciiiiii:*:*

  RăspundețiȘtergere