sâmbătă, 14 august 2010

Doar o fata..

Doar o fata cunoaste cu adevarat sufletul unui baiat.Ea ii stie temerile si ii cunoaste necunoscutul.Vedem in el ce altii nu vad si il intelege chiar si atunci cand pare de neinteles.Este singura care este dispusa sa il asculte la orice ora din zi sau noapte si,de altfel,este si singura sa alinare.
Ii cunoaste trecutul si,sper deosebire de altii nu il judeca ci il accepta asa cum este,cu toate defectele si atuurile sale si nu l-ar schimba pentru nimic in lume.Crede in visele lui si il incurajeaza la fiecare pas,are in crede in ceea ce face si nu ii este teama sa isi imparta visele cu el.
Doar o fata cunoaste toate temerile unui baiat.Stie ce il face sa planga,dar in mod miraculos reuseste sa ii insenineze ziua doar printr-un zambet.
Doar ei ii poate marturisi tot ce il apasa,fiind sigur ca ea il va intelege si,chiar daca nu ca putea sa ii dea vreun sfat anume,este bucuros sa stie ca are pe cineva care ii va fii alaturi orice s-ar intampla.
Doar o fata stie cum bate inima unui baiat,la fel cum bebelusii stiu cum bate inima mamicii lor deoarece aceea a fost sursa vietii lor timp de cateva luni,astfel si ea ii cunoaste bataile inimii lui,din clipele in care a adormit pe pieptul sau,amintirea a caror clipe o tin in viata zi de zi.Batai care pentru ea inseamna atat de mult,batai pentru care ar fii in stare sa isi dea propria viata doar pentru a le lasa pe ele sa continue sa bata. Batai care prin simpla lor prezenta ii dau fluturasi prin stomac.Bataile vietii lui...si a ei.
Doar o fata poate iubi cu adevarat un baiat,asa cum nu il va iubi nimeni niciodata.

P.S: pentru tine aceea fata as vrea sa fiu eu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu